Concreet Geregeld is een marketingbureau gespecialiseerd in de Automotive. Dit betekent dat we autobedrijven helpen met het maken van de online vertaalslag, waardoor ze meer gaan verkopen.

Concreet Geregeld heeft ook een verzamelwebsite: www.regeljelease.nl. Op deze website kunnen autobedrijven hun voorraad plaatsen. Wij regelen vervolgens de verkoop voor deze bedrijven. Al deze werkzaamheden verrichten we vanuit onze vestiging in Groningen en ons kantoor op Curaçao.

We zijn een snelgroeiende, jonge organisatie met de ambitie om ook de komende jaren te blijven groeien. Daarom zijn we per direct op zoek naar jou als Social Advertising Specialist in Groningen!

Zie jij jezelf als Social Advertising Specialist winstgevende campagnes opzetten in de automotive? 

Lees dan vooral deze vacature!

Omschrijving

Heb jij ervaring met het lanceren van winstgevende Social Ads Campagnes via Facebook, TikTok of Linkedin? Dan zijn we op ons kantoor in Groningen op zoek naar jou!

De dag beginnen in een omgeving die bruist van de positieve mensen en inspiratie, terwijl jij de motor op gang brengt met een heerlijk bakje koffie.

Om 09.00 uur begin je samen met je Marketing Collega’s aan één van de kwartaal-projecten. Op kantoor beschik je over een geweldige werkplek met een sta-bureau, monitor, Macbook Pro en ergonomische bureaustoelen.

Vanuit hier duik je in de cijfers en maak je datagedreven beslissingen waarmee wij de concurrentie verslaan.

Je krijgt energie van kansen spotten in de concurrerende wereld van Social Advertising om weet deze inzichten om te zetten in winstgevende campagnes. Daarnaast ben je in staat om de data uit campagnes op een begrijpelijke manier te communiceren naar het team.

Ambieer jij om als Social Advertising Specialist aan de slag te gaan bij Regeljelease.nl? Lees dan deze vacature door en solliciteer bij interesse!

Wat jij gaat doen:

Als Social Advertising Specialist ben je verantwoordelijk voor de conversies uit onze socials. Dit betekent dat je periodiek campagnes in de gaten houdt en optimaliseert wanneer je vanuit data ziet dat er actie ondernomen moet worden.

Dit betekent:

  • dat je minimaal 2 jaar ervaring hebt met het opzetten van Social Advertising campagnes.
  • dat je een kraakheldere visie hebt over Social Advertising en hiervoor een strategie kan uitrollen.
  • dat je in staat bent om data op een begrijpelijke manier te communiceren naar het team.
  • dat je de benodigde content voor campagnes ophaalt bij onze copywriter en DTP-er.

Wie jij bent:

✔ Initiatiefnemer
Je doet zelfstandig onderzoek voor campagnes, spot kansen, bespreekt deze en formuleert initiatieven die bijdragen aan één van onze bedrijfsdoelen.

Denk aan initiatieven zoals het uittekenen van strategieën om meer leads te genereren via de website of ideeën om de relevantie van content te verhogen.

✔ Persoonlijke kenmerken
Je opleidingsniveau is voor deze functie niet relevant. We vinden het veel belangrijker dat jij als specialist alle ins- en outs weet over Facebook Ads, waardoor beoogde doelen worden gerealiseerd. Je verdiept jezelf in de markt, trends en stelt inspirerende vragen die bijdragen aan de groei van dit platform.

Prestatiegericht
Je bent een hongerige specialist met een extreem hoge norm. Voortdurend streef je naar het verbeteren of veranderen van processen ten behoeve van het eindresultaat; belachelijk veel auto’s verkopen!

✔ Sociaal / teamplayer
Je hebt in het verleden bewezen dat je goed in een team kan werken bij bijvoorbeeld je vorige baan, project(en) of sport. Dit betekent dat je betrokken bent bij het teamproces, collega’s helpt en duidelijk en transparant communiceert.

✔ Flexibel en oplossingsgericht
Je beschikt over aanpassingsvermogen. Dit betekent dat je je probleemloos kan aanpassen aan wisselende werktijden, problemen aankaart identificeert in campagnes, maar ook met mogelijke oplossingen komt die bijdragen aan de successen van het team of de gestelde doelen.

De 5 kernwaarden van Regeljelease.nl

✅ Proactief presteren
Je gaat in een prestatiegericht team komen met een gezamenlijk doel. Dit betekent dat we betrokken zijn en elkaar verder helpen om optimale resultaten te boeken.

Daarnaast heb je de ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Wij vertrouwen onze specialisten in hetgeen wat ze doen!

✅ Persoonlijke ontwikkeling
Je hebt de ruimte om jezelf te specialiseren binnen het team. Dit betekent dat we samen kijken naar de vaardigheden die je wil ontwikkelen en hier een plan voor maken, zodat jij de beste versie van jezelf kan worden.

✅ Gezondheid staat op nummer 1
Een optimale gezondheid is de basis voor je gemoedstoestand, maar ook om top te presteren. Daarom krijg je vanuit Regeljelease.nl een sportabonnement om lekker te fitnessen en hebben we op kantoor standaard gezond eten!

✅ Onvergetelijke ervaringen opdoen
Als team vinden we plezier en de onderlinge relaties belangrijk. Zo gaan we regelmatig een Eredivisiewedstrijd met elkaar kijken, uitjes maken naar andere steden en zelfs naar het buitenland!

✅ Inclusiviteit.
Bij Regeljelease.nl maken we geen onderscheid in wie je bent; man of vrouw, geloofsovertuigingen, afgeronde opleiding, politieke voorkeur. Het gaat erom wat je kan en wat je toegevoegde waarde is binnen het team van Regeljelease.nl.

Social Ads Specialist worden bij Concreet Geregeld

Ben jij geïnteresseerd in deze functie als Facebook Ads Specialist bij Regeljelease.nl in Groningen? Neem dan direct telefonisch contact op via +31 6 57176000 of mail naar sem@concreetgeregeld.nl