Concreet Geregeld is een marketingbureau gespecialiseerd in de Automotive. Dit betekent dat we autobedrijven helpen met het maken van de online vertaalslag, waardoor ze meer gaan verkopen.

Concreet Geregeld heeft ook een verzamelwebsite: www.regeljelease.nl. Op deze website kunnen autobedrijven hun voorraad plaatsen. Al deze werkzaamheden verrichten we vanuit onze vestiging in Groningen en ons kantoor op Curaçao.

We zijn een snelgroeiende en jonge organisatie met de ambitie om ook de komende jaren te blijven groeien.

Daarom zijn we voor onze leasemaatschappij regeljelease.nl op zoek naar jou als SEO Tekstschrijver op kantoor in Groningen!

Lees verder en ontdek hoe jij ons team kan versterken als woordtovenaar!

Omschrijving

Zie jij jezelf al de tofste content creëren vanuit ons kantoor in het gezellige Groningen? De dag beginnen met een lekker bakje koffie, om vervolgens aan de slag te gaan met resultaatgerichte content.

Om 08.30 uur ben je aanwezig op kantoor in Groningen. Hier heb je je eigen werkplek met alle benodigde faciliteiten waaronder een Macbook Pro. In overleg met je marketing collega’s, bepaal je vervolgens de belangrijkste prioriteiten voor het kwartaal.

Zodra de lijntjes zijn uitgezet, kan de magie beginnen…

Je hebt het vermogen om de tactieken van onze concurrenten te ontrafelen met de juiste spionage tools. Daarnaast heb je een zesde zintuig waarmee je de doelgroep begrijpt en dus weet welke teksten ze willen lezen.

Deze unieke mix van intuïtie, creativiteit en data samen, zorgen voor verbluffende resultaten in de zoekmachines van Google!


Word jij de nieuwe SEO-tekstschrijver van Concreet Geregeld ? Lees dan deze vacature SEO Tekstschrijver door en solliciteer bij interesse!

Wat je gaat doen als SEO-Tekstschrijver in Groningen

Als SEO-Tekstschrijver ben je verantwoordelijk voor de organische groei van Regeljelease.nl en onze opdrachtgevers. Dit betekent dat jij met jouw expertise precies weet hoe je relevante topposities bemachtigt in Google, waardoor:

  • we meer verkeer naar onze website toetrekken.
  • we meer aanvragen krijgen van geïnteresseerden.
  • we meer omzet en winst gaan genereren. 

Dit doe je door dagelijks te werken met professionele software zoals SEMrush en Google Analytics. De inzichten uit deze tools in combinatie met je creativiteit en tekstuele talenten, gaan doorslaggevend zijn in het succes van onze SEO-campagnes.

Werkzaamheden SEO-Tekstschrijver:
✔️ (Zoekwoorden)onderzoek vanuit de meest toonaangevende tools.
​✔️ SEO Content creëren over Financial Lease, bedrijfswagens en personenauto’s.
✔️ Interne linkstructuur aanleggen en optimaliseren.
✔️ Pagina’s publiceren op contentful (CMS)
✔️ Pagina’s met veel potentie optimaliseren.

Wie jij bent als SEO-Tekstschrijver:

  • Een Sherlock Holmes die oog heeft voor detail en begrijpt dat een gedegen onderzoek  onmisbaar is tijdens het schrijfproces.
  • Een creatieve geest die vanuit ruwe data kansen kan inzien om deze mogelijkheden vervolgens tot een succes te maken. 
  • Een professional met gevoel voor taal en schrijven voor het internet begrijpt.
  • Een gedreven en enthousiaste professional die opbloeit in een dynamisch, groeiend en vooral gemotiveerd team.

Wat wij jou bieden:

– Een fulltime functie als SEO Tekstschrijver (40 uur per week).
– Een zelfstandige functie in een professioneel en gezellig team.
– Een ambitieuze omgeving waarin je jezelf kan ontwikkelen.
– Goede arbeidsvoorwaarden. 

Werken bij Concreet Geregeld

Ben jij geïnteresseerd in deze openstaande functie als SEO Tekstschrijver? Stuur dan je CV en motivatie naar Sem: sem@regeljelease.nl