Concreet Geregeld is een marketingbureau gespecialiseerd in de Automotive. Dit betekent dat we autobedrijven helpen met het maken van de online vertaalslag, waardoor ze meer gaan verkopen.

Concreet Geregeld heeft ook een verzamelwebsite: www.regeljelease.nl. Op deze website kunnen autobedrijven hun voorraad plaatsen. Al deze werkzaamheden verrichten we vanuit onze vestiging in Groningen en ons kantoor op Curaçao.

We zijn een snelgroeiende en jonge organisatie met de ambitie om ook de komende jaren te blijven groeien.

Daarom zijn we voor onze leasemaatschappij regeljelease.nl op zoek naar jou als Sales Medewerker op ons kantoor in Groningen!

Omschrijving

Zie jij jezelf al werken vanuit ons kantoor in het gezellige Groningen? De dag beginnen met een heerlijk bakje koffie, terwijl je je klaarmaakt om klanten te helpen aan een nieuwe bedrijfswagen.

Om 08.30 uur ben je op kantoor in Groningen. Hier heb je je eigen werkplek met alle benodigde faciliteiten waaronder een Macbook Pro. Waar je onder begeleiding van onze hoofdverkoop Lucas alle ins- en outs leert over het verkopen van auto’s in de Financial Lease.

Daarnaast is er voldoende ruimte voor ontspanning, maar ook voor gezonde rivaliteit op kantoor. Zo gaan de tafeltennis potjes er vaak behoorlijk fanatiek aan toe…

Krijg jij ook energie van sales en ambieer je om een topverkoper te worden? Lees dan deze vacature Sales Medewerker door en solliciteer bij interesse!

Wat je gaat doen als Sales Medewerker in Groningen

Als Sales Medewerker ben je verantwoordelijk voor de online verkoop van personenauto’s en bedrijfswagens aan de zakelijke markt.

Jij bent de topverkoper die de klant helpt aan een passende auto voor zijn of haar bedrijf. Deze werkzaamheden verricht je vanuit Groningen. Je werkt hier nauw samen met je collega’s op kantoor in Groningen, maar ook met het sales team op Curaçao, om samen tot succesvolle deals te komen!


Wie jij bent als Sales Medewerker:

• Een expert op het gebied van sales met een enorme drive om tot succesvolle deals te komen.
• Een goede luisteraar die snel en efficiënt de klant kan voorzien van een passend voertuig.  
• Een resultaatgericht persoon die zowel doelen stelt als realiseert.
•  Een gedreven en enthousiaste professional die opbloeit in een dynamisch, groeiend en vooral gemotiveerd team.


Wat wij jou bieden:

– Een fulltime functie als Sales Medewerker (40 uur per week).
– Een zelfstandige functie in een professioneel en gezellig team.
– Een ambitieuze omgeving waarin je jezelf kan ontwikkelen.
– Goede arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Concreet Geregeld

Ben jij geïnteresseerd in deze openstaande functie als Sales Medewerker? Stuur dan je CV en motivatie naar Sem: sem@regeljelease.nl