Commercieel Stagiair(e)

Concreet Geregeld is op zoek naar een commerciële stagiair(e) op Curaçao. Bij Concreet Geregeld worden we elke dag wakker om dromen waar te maken en dit doen we dag in dag uit. We zijn geboren in het digitale tijdperk, werken procesmatig, luisteren naar feedback en verbeteren onze dienstverlening continu. Dit doen we op een pragmatische en data gedreven wijze.

Onze focus ligt op het optimaliseren van conversies en het behalen van rendement voor onze partners. Wij helpen organisaties met het converteren van binnenkomende aanvragen van de Financial Lease en het regelen hiervan onder de naam Regeljelease.nl.

Wij zijn strategisch partner van slimme organisaties binnen de automotive op het gebied van Financial Lease. De gemeenschappelijke deler van onze partners is dat ze het maximale willen halen uit elke dag. 

We leven op dit moment in een wereld waarin op een slimme manier wordt gewerkt en dromen worden verwezenlijkt. Kortom: Concreet Geregeld.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Ons bedrijf is op zoek naar een stagiaire die gaat assisteren bij de dagelijkse werkzaamheden binnen onze sales-organisatie. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor; administratie, research, contact met potentiële klanten, contact met onze huidige klanten, het opvolgen van leads, het analyseren van resultaten en nog veel meer. Er is zelfs een uitdagende afstudeeropdracht aanwezig (indien nodig).

Profiel kandidaat

Je zit op dit moment in je 3e of 4e jaar van een business/commercieel gerelateerde studie en hebt eerdere (relevante) werkervaring opgedaan. Je bent een ambitieuze en avontuurlijke student met een “can do” houding. Je bent een natuurlijke probleemoplosser die graag zijn of haar verantwoordelijkheid neemt.

Je bent in staat meerdere taken op te pakken en je staande te houden in een snel veranderende omgeving. Je bent graag creatief bezig en initiatiefrijk. Kortom; iemand die zich prettig voelt in een dynamisch, jong en groeiend bedrijf. 

Start stage kan per direct, maar je kunt ook starten in september 2021 of februari 2022.

Vereiste werkervaring
Een aantal maanden (relevante) werkervaring. 

Opleidingsniveau
HBO

Standplaats
Curaçao

Wat bieden wij

  • Kennismaking met je stagebegeleider via Skype
  • Welkomstpakket op het eiland!
  • Je wordt begeleid door een ervaren Nederlandse salesmanager
  • Mogelijkheid tot een baan na je stageperiode!
  • Een uitdagende afstudeeropdracht (indien nodig).
  • Je krijgt een eigen werkplek met de nodige faciliteiten
  • Een mooie stagevergoeding!
  • En uiteraard een onvergetelijke ervaring op een Caribisch eiland!

Interesse? Stuur dan je motivatie en cv naar: rogier@concreetgeregeld.nl t.a.v. Rogier van Essen.