Concreet Geregeld is een marketingbureau gespecialiseerd in de Automotive. Dit betekent dat we autobedrijven helpen met het maken van de online vertaalslag, waardoor ze meer gaan verkopen.

Concreet Geregeld heeft ook een verzamelwebsite: www.regeljelease.nl. Op deze website kunnen autobedrijven hun voorraad plaatsen. Wij regelen vervolgens de verkoop voor deze bedrijven. Al deze werkzaamheden verrichten we vanuit onze vestiging in Groningen en ons kantoor op Curaçao.

We zijn een snelgroeiende, jonge organisatie met de ambitie om ook de komende jaren te blijven groeien. Wil jij jezelf ontwikkelen als DTP-er en samen met ons ambitieuze team toffe content maken?Dan zijn we voor onze leasemaatschappij RegeljeLease.nl direct op zoek naar jou als Grafisch DTP-er op kantoor in Groningen!

Omschrijving

Zie jij jezelf al zelfstandig werken aan toffe media- en communicatieuitingen vanuit ons gezellige kantoor in Groningen? De dag beginnen in een omgeving die bruist van de inspiratie, terwijl je de creatieve motor op gang brengt met een heerlijk bakje koffie.

Om 09.00 uur begin je samen met je collega’s aan een leuk en creatief project. Hier heb jij je eigen werkplek met alle benodigde faciliteiten zoals een Macbook Pro met Adobe CC. Waar je onder begeleiding van onze designer Kenneth de meest toffe grafische en digitale content creëert.

Je hebt oog voor de detail en weet precies hoe je het juiste sentiment moet opwekken. Bovendien heb je het vermogen om structuur aan te brengen in je werkwijze waardoor je stressvrij kan opereren.

Ambieer jij om als DTP-er aan de slag te gaan? Lees dan deze Grafisch DTP-er vacature door en solliciteer bij interesse!

Wat jij gaat doen:

Als DTP-er ga je werken aan uiteenlopende creatieve projecten. Denk hierbij aan het opmaken van banners en flyers, contentpagina’s online plaatsen en de look en feel van onze website.

Dit betekent:

  • dat je vanuit een creatieve geest ideeën omzet naar een fantastisch visueel eindproduct.
  • dat je het marketing team ondersteunt bij de productie van communicatiemiddelen (zoals flyers, rolbanners en advertentiemateriaal).
  • dat je helpt met het onderhouden en aanpassen van webpagina’s.

dat je infographics en visuals gaat ontwikkelen gerelateerd aan auto’s en Financial Lease.

Wie jij bent:

  • Je bent een creatieve DTP-er.
  • Je hebt kennis van het Adobe pakket (Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator).
  • Je hebt een proactieve en nauwkeurige manier van werken.
  • Je hebt technische kennis over het aanleveren van drukwerk.
  • Ervaring met fotografie en/of video is een pré

DTP-er worden bij Concreet Geregeld

Ben jij geïnteresseerd in deze functie als DTP-er bij Regeljelease.nl? Neem dan direct telefonisch contact op via +316 86833648 of mail naar sem@concreetgeregeld.nl