Online adverteren

De mogelijkheden op het gebied van online adverteren zijn eindeloos. Elke mogelijkheid heeft echter zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Wij kennen deze tot in detail. Met die expertise kunnen wij de juiste kanalen voor u inzetten en optimaal gebruik maken van de targetingmogelijkheden.

Adverteren op Facebook

Adverteren op Instagram

Adverteren op LinkedIn

Adverteren op Google

Goede social advertising levert je het volgende op:

De doelgroep bepalen, de juiste woorden die jouw ideale klant aanspreken, de advertentie instellen en het budget bepalen. Adverteren lijkt simpel, maar een advertentie laten draaien die jou ook echt wat oplevert vereist kennis en ervaring. Veel ervaring. Hoe fijn zou het zijn als jij jouw social advertising kon uitbesteden aan iemand die hier expert in is?

Besteed je social advertising uit aan de experts van Concreetgeregeld

Wij kunnen jou o.a. helpen met:

Advertentieteksten

Een pakkende tekst die opvalt tussen alle andere advertenties, die jouw doelgroep aanspreekt en ze over de streep trekt om te klikken. Onze content marketeers zorgen voor een onweerstaanbare tekst die jou leads gaat opleveren.

Rapporteren en adviseren

Bij Traffic Leaders krijg je wekelijks terugkoppeling zodat jij meteen weet hoe jouw advertenties presteren. We kijken samen met jou naar de vervolgstappen en adviseren jou over de beste strategie.

Technisch inrichten

Onze experts nemen jou het werk uit handen en zorgen ervoor dat je Facebook pixel goed staat, de advertentie accounts gekoppeld zijn, maken de doelgroepen aan en doen conversie tracking. De advertentie valt of staat met de juiste instellingen!

Optimaliseren

Ons werk houdt niet op bij het aanmaken van de advertenties. Aan de hand van de resultaten gaan we kijken hoe het nog beter kan. Gaan we meer investeren? Testen met andere doelgroepen? Of passen we de teksten aan? Alles in nauw overleg met jou!

Ook online successen behalen?

Kom eens langs voor een kop koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!